Ovicx Q5 – Traka za trcanje

Ovicx Q5 traka za trčanje je nova u našoj ponudi, a namenjena za one koji postavljaju visoke ciljeve. Traka poseduje vrhunske karakteristike i snažan motor od 3.5 KS koji obezbeđuje maksimalnu brzinu do 18 km/h kao i nosivost maksimalne težine 130kg.

Jednostavno sklapanje i odlaganje

Metrike treninga

1-18 km/h

Maksimalna nosivost 130kg

Nagib 15°

Ultra komfor za dugo trčanje

Dimenzije proizvoda Otvoreno: 178x 82x 140 cm (DxŠxV)
Veličina radne površine 49x 140 cm (ŠxD)
Težina proizvoda 79 kg
Motor: Kontinualna i vršna snaga 3.5 ks
Maks. Brzina 18 km/h
Maks. Težina 130 kg
Amortizeri Sistem za apsorpciju udara od elastomera u 4 položaja
Nagib 15° Automatski
Kontrole Uključivanje i isključivanje, Ubrzavanje i smanjenje i izbor programa
Ugrađeni monitor otkucaja srca na rukohvatu
Povezivanje Bluetooth®
Prikaz LCD displej
Parametar praćenja Ručni puls, telesna mast, program, brzina, razdaljina, vreme i kalorije

Ovicx Q5 traka za trčanje je nova u našoj ponudi, a namenjena za one koji postavljaju visoke ciljeve.

Traka poseduje vrhunske karakteristike i snažan motor od 3.5 KS koji obezbeđuje maksimalnu brzinu do 18 km/h. Pored velike maksimalne brzine, ova traka poseduje još jedan motor, koji omogućava podešavanje nagiba tokom treninga. Maksimalan nagib od 15 stepeni čini ovu traku posebnom i jedinstvenom u odnosu na druge trake iz naše ponude. Vaši treninzi će sada biti intenzivniji i napredniji.

Da bi sklapanje ove trake bilo što jednostavnije, ona poseduje i amortizer koji vam omogućava da uz pomoć jedne ruke povučete zadnji deo trake, a amorizer u tom trenutku i sam kreće da je sklapa. Takođe, prilikom otvaranja trake dovoljno je blago pritisnuti amortizer na obeleženo mesto i traka će se sama spustiti u položaj za trening.

Ukoliko želite postići vrhunske performanse i preferirate brži tempo, onda je ova traka pravi izbor za vas.

Pored dva motora, velike maksimalne brzine i nagiba, Ovicx Q5 traka za trčanje ima i najveću maksimalnu nosivost u odnosu na ostale trake iz naše ponude. Maksimalna nosivost ove trake je 130 kg.

Da bi vam svaki trening bio što zanimljiviji, a praćenje statistike tokom i nakon treninga što preciznije, ovu traku smo opremili i Bluetooth-om, tako da je možete povezati sa svojim smart uređajem uz pomoć OVICX App-a. Na taj način će vam pružati i sve potrebne informacije, kao i predloge treninga spram unetih parametara parametara (visina, tezina, godine). Uz pomoć ove trake možete izmeriti i BMI, tj. indeks masnoće u telu i na osnovu toga izabrati optimalne treninge u skladu sa ciljevima koje ste postavili.

IMATE DODATNIH PITANJA OKO PROIZVODA?

Ukoliko imate neke nedoumice ili želite da saznate nešto više o našim proizvodima, možete posetiti stranicu “Podrška” ili nam uputiti pitanje uz pomoć forme.

POVEZANI PROIZVODI