Ovicx QS2 – Traka za trčanje

Ovicx Q2S Plus traka za trčanje je idealan kompromis između traka sa osnovnim karakteristika i skupih traka koje su namenjene za zahtevne korisnike. Zbog svog kompaktnog dizajna i lakog sklapanja traka ne zauzima puno prostora u vašem domu.

Jednostavno sklapanje i odlaganje

Metrike treninga

1-14 km/h

Ultra komfor za dugo trčanje

Dimenzije proizvoda Sklopljeno: 165x 65x 21 cm (DxŠxV)
Otvoreno: 165x 65x 114 cm (DxŠxV)
Veličina radne površine 43x 125 cm (ŠxD)
Težina proizvoda 43 kg.
Motor: Kontinualna i vršna snaga 3 ks
Maks. Brzina 14 km/h
Prikaz 10,6″ x 2,5″ LED ekran
Snimljene metrike treninga Brzina, vreme, kalorije, razdaljina
Kontrole Uključivanje i isključivanje, Ubrzavanje i smanjenje i izbor programa
Programa Ugrađeni monitor otkucaja srca na rukohvatu
Povezivanje Bluetooth®
Maks. Težina 120kg
Amortizeri 4x Silkvorm® amortizeri
Nivo buke ≤70 dB

Ovicx Q2S Plus traka za trčanje je idealan kompromis između traka sa osnovnim karakteristika i skupih traka koje su namenjene za zahtevne korisnike. Zbog svog kompaktnog dizajna i lakog sklapanja traka ne zauzima puno prostora u vašem domu.

Jedinstvena „Silkworm“ tehnologija ublažava udare pri svakom zakoraku na traci, doprinosi smanjenu buke prilikom treninga, i pri tome ova tehnologija smanjuje opterećenje na vaša kolena i zglobove, doprinoseći udobinijem i sigurnijem treningu.

Ono što izdvaja Ovicx Q2S Plus traku za trčanje od ostalih je kompaktan dizajn koji ne zahteva puno prostora kada se sklopi, a njeni točkići olakšaće vam prenos.

Traka je namenjena srednje zahtevnim korisnicima, snažan motor od 3 KS u piku obezbeđuje maksimalnu brzinu od 14 km/h. Dok je maksimalna nosivost trake do 120 kg.

Kao i sve ostale iz naše ponude, tako je i ova traka za trčanje opremljena Bluetooth konekcijom uz pomoć koje je možete povezati na smart uređaje. Aplikacije koje možete koristiti uz ovu traku su OVICX App i FitShow App – obe su dostupne za Android i iOS operativni sistem.

Uz pomoć ovih aplikacija možete birati treninge spram unenih parametara (visina, težina i godište). Na osnovu unetih parametara i odabrang cilja (kondicija ili mršavljenje) aplikacija vam predlaže treninge. Traka je opremljena nosačem za mobilni telefon, te možete nesmetano pratiti trening.

Pored praćenja treninga na svome smart uređaju, glavne parametre možete pratiti i na LCD ekranu trake, a to su: pređena distanca, utrošene kalorije, vreme vezbanja i puls.

IMATE DODATNIH PITANJA OKO PROIZVODA?

Ukoliko imate neke nedoumice ili želite da saznate nešto više o našim proizvodima, možete posetiti stranicu “Podrška” ili nam uputiti pitanje uz pomoć forme.

POVEZANI PROIZVODI