POSTANITE NAŠ POSLOVNI PARTNER

O nama

Mi smo mlada kompanija orijentisana na pružanje podrške konceptu zdravog i fizički aktivnog životnog stila. To postižemo plasiranjem revolucionarnih proizvoda iz sveta fitnesa, koji su savršen spoj tradicionalnih načina vežbanja sa tehnološkim inovacijama za efektivniji trening.
Prednost naše BSmart opreme za vežbanje je u tome što omogućava preciznije praćenje rezultata i pravilnije izvođenje vežbi. Pored toga, izrađuje se od najkvalitetnijih materijala, lako je prenosiva i prilagođena treningu kod kuće ili u prirodi.
Tržištu Srbije odlučili smo da prvo predstavimo brend fitness opreme Yesoul, sa perjanicom njihovog asortimana Yesoul smart spinning bike M1 i smart spinning bike C1H, zatim OVICX sklopive traku za trčanje , kao i još mnogo toga drugog.

Misija i vizija

Nasa misija je da obezbedimo najkvalitetnije proizvode po pristupačnim cenama koji će biti prepoznatljivi po svom dizajnu, kvalitetu I funkcionalnosti. Podržavamo sport i zdrav život i zato imamo za cilj da ponudimo proizvode koje će biti dostupni svima, a koji će po svojim funkcijama biti jedinstveni na tržistu.

sobni bicikl

BENEFITI RADA SA NAMA

NAŠI PARTNERI

KONTAKTIRAJTE NAS ZA SARADNJU

Ukoliko želite da postanete naš partner ili imate nekih pitanja oko saradnje, molimo vas da popunite formu ispod, a mi ćemo vas kontaktirati u najbržem roku.

Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field